Smartlift SL 608

SL 608 Outdoor High Lifter RT

Glaslyft med mer kraft och alternativ

Glaslyft med elektriskt vridhuvud

Smartlift A/S har utvecklat en ny SL 608 Outdoor High Lifter RT som baseras på de unika lösningar som känns igen från SL 608 Outdoor High Lifter.

RT hissen är en helt ny maskin med ny teknologi för att skapa en unik lösning på elektrisk rotation. Hela konstruktionen av glaslyften är genomgången och anpassad så att maskinen uppfyller just behovet att kunna rotera objekt enkelt och exakt.

Faktablad 608

Terränggående glaslyft

SL 608 Outdoor High Lifter RT är konstruerad för att lösa uppgifter som kräver extra räckvidd och lyfthöjd samt dessutom möjlighet att rotera objektet från fjärrkontrollen, t.ex. vid arbetsuppgifter där större partier lyfts upp och sedan ska roteras i luften. Den här glaslyften bygger på samma goda principer som den ”vanliga” SL 608 Outdoor High Lifter.

Rotationen är en inbyggd enhet som är integrerad med den anpassade kabelfjärrkontrollen och kan vrida objektet millimeterexakt. Om så önskas kan man välja till en trådlös fjärrkontroll med alla rörelsefunktioner.

Lyftkapaciteten är stabil upp till 600 kg och lämpar sig därmed mycket väl till att hantera tunga lyft och stora fönsterpartier inom byggbranschen. Den elektriska rotationen ger flera installationsmöjligheter och kan förbättra arbetsmiljön betydligt.

Hyr en glaslyft från Smartlift

Vid intresse av att hyra en Smartlift, vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!