Glaslyft hos allehanda glas, svartvit
Smartlift hos Allehanda Glas

Uthyrning av glaslyft

Smartlift 408 Outdoor

Först ut i Uppsala att erbjuda uthyrning av Smartlift

Perfekt för dig som t.ex. är glasmonterare, fönsterbytare eller som arbetar med montering av PAROC-fasader. Dessa kvalitativa glashissar är mycket uppskattade för sin driftsäkerhet och stabilitet. Detta har gjort Smartlift till ett marknadsledande företag inom sin bransch.

Vad är Smartlift?

Smartlift är ett företag som tillverkar och utvecklar olika typer av smarta hissar/glaslyftar.

Med dessa praktiska glaslyftar kan du enkelt och smidigt lyfta glas, fönster och andra tunga partier. Hissarna är lätthanterliga, självkörande och smidiga att använda.

Liften är utrustad med sugkoppar som håller glaset på plats. Med precision transporterar och placerar hissarna glas och fönster som kan väga upp till flera hundra kilo!

Glas är ömtåliga, ofta otympliga och kan ibland väga upp till ett ton. Hyr en Smartlift för att underlätta arbetet och låt Smartlift göra det krävande, slitsamma arbetet. Då slipper ni tunga lyft och genom att motverka onödigt slitage på personal förbättras arbetsmiljön. På så sätt är glaslyft från Smartlift en lönsam investering för dig och ditt företag!

Vi erbjuder uthyrning av tre maskiner från Smartlift:

Smartlift finns i flera olika modeller och är framtagna utefter kundens olika behov och den arbetsuppgift som ska utföras. Hyr en Smartlift genom att göra en bokningsförfrågan i kontaktformuläret längre ner på sidan.

Smartlft SL 208

SL 208
Compact

Kan arbeta på mycket små ytor.

Smartlift SL 408

SL 408
Outdoor High Lifter

Har extra räckvidd och lyfthöjd.

Smartlift SL 608

SL 608
Outdoor High Lifter RT

Med elektriskt vridhuvud.

Hyr en glaslyft från Smartlift

Vid intresse av att hyra en Smartlift, vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!