Montera solfilm på fastigheter, färg

Solfilm till fönster och fastighet

Att montera solfilm på fönster har många fördelar. Solfilmskyddet ger bland annat en snyggare fasad, bättre inomhusklimat, insynsskydd och minskad blekning av inredningen. Med ett bättre inomhusklimat sänker du energikostnaderna samtidigt som det ger en mer behaglig inomhusmiljö, även under de varmaste sommardagarna.

Allehanda Glas monterar solfilm till både privatpersoner och företag. Solfilm passar för alla, lika bra för dig i villa, lägenhet eller radhus. Allra vanast är vi kanske vid att se solfilm av olika slag på kontor, skyltfönster eller andra kommersiella fastigheter.

Varför har man solfilm på fönstret?

Solfilm är väldigt bra för väldigt mycket. Så enkelt är det. Det skyddar mot värme, UV-strålning, insyn och glaskross. Dessutom kan det göra ditt fönster till den perfekta reklamplatsen!

Värmeavisande och skydd mot UV-strålar

När det kommer till att sätta solfilm på husets fönster finns många fördelar. Solfilm är bland annat väldigt effektivt för att behålla en behaglig temperatur hemma eller på kontoret när solen gassar mot fönstret. Dessutom skyddar faktiskt solfilm på fönstret mot solens UV-strålar.

Skyddar mot insyn och inbrott

Om du har något som du vill skydda från insyn på andra sidan fönstret, så är solfilm effektivt. Hos Allehanda glas kan du beställa solfilm i olika toning, så du själv kan välja om du vill välja en ljusare variant eller en mörkare som skyddar effektivt mot inbrott.

Om rutan krossar skyddar solfilm dessutom till viss del mot glassplitter om rutan skulle gå sönder eller krossas, vilket såklart ökar din trygghet ytterligare.

Personligt tryck och företagslogga

Solfilm är också det perfekta valet när det kommer till skyltfönster, glasdörrar eller andra fönsterrutor på butiker och företag.

Inte bara blir temperaturen inomhus lagom och rutan mer skyddad, du kan dessutom beställa en solfilm med personligt tryck. Plötsligt kan du använda ditt fönster som en reklamyta med dekortryck eller företagsloggan.

Vi hjälper er med allt från att välja toningsgrad till montering av solfilmen. Kontakta oss idag!

Oavsett om du vill sätta in solfilm på bilrutorna eller på vanliga fönster så är du välkommen till Allehanda Glas.

Kontakta oss för solfilmsmontering i Uppsala