Solfilm till bil

Att montera solfilm på bilfönsterna är en snabb och smidig lösning för att tona rutorna. Genom att låta oss på Allehanda Glas hjälpa dig med solfilmsmonteringen på din bil kan du försäkra dig om att resultatet blir bra.

Varför har man solfilm på bilrutan?

Att skaffa solfilm till bilrutorna är ett väldigt populärt val för många bilägare, och det är lätt att förstå varför. Solfilm har nämligen en rad fördelar, och går att variera på många sätt. Vi på Allehanda glas är vana vid att tona bilrutor av alla slag, med olika slags toningar och olika önskemål från kunden.

Minskar insyn i bilen

En av de vanligaste anledningarna till att montera solfilm är för att skydda bilen mot inbrott. Tonade rutor minskar nämligen insynen vilket kan vara bra för att förhindra stöld. Om tjuven ändå är framme så bidrar solfilmen dessutom till ökad säkerhet. Filmen hjälper nämligen rutan att hålla ihop, vilket ökar tryggheten både vid inbrott och olycka.

Det finns olika grader av toning, beroende på hur pass mycket ljusinsläpp du vill ha och hur mörk du vill att solfilmen ska vara.

Skyddar från blekning och värme

Solfilmen tonar rutorna vilket både skyddar bilens interiör från blekning och ger en behagligare temperatur i bilen. Att sänka värmen i bilen med solfilm är extra bra för dig som har hund eller barn. Tänk dig själv en varm sommardag och den bekanta känslan av att sätta sig i en svettig, kokande bil. Med solfilm på rutorna kan bilen i stället bli en sval tillflykt när familjen är redo att köra hem efter en dag på stranden.

Solfilm till företagsbilen

Solfilm går också att beställa med olika tryck, vilket är perfekt för dig som till exempel har företagsbilar. Inte bara får du insyns- och värmeskydd, du får också en smidig reklamplats för ditt företag eller idrottsförening – det du motiv du själv önskar!

Vi hjälper er med allt från att välja toningsgrad till montering av solfilmen. Kontakta oss idag!

Oavsett om du vill sätta in solfilm på bilrutorna eller på vanliga fönster så är du välkommen till Allehanda Glas.

Kontakta oss för solfilmsmontering i Uppsala