Ditt glasmästeri i Uppsala & Knivsta

Om oss

Vi erbjuder allt du kan tänkas behöva inom glasarbeten

Bilrutor, inglasningar, fönster, renoveringar, speglar och mycket, mycket mer. När det kommer till olika slags glas så kan du alltid hitta det du behöver i vårt breda utbud av material. Vi hjälper dig att hitta rätt ruta för rätt tillfälle.

Hos oss kan du dessutom hyra marknadsledande glashissar som hjälper dig att slippa onödiga, tunga lyft.

Vi är experter på glas

Det som utmärker Allehanda glas allra mest är dock inte vårt breda utbud av tjänster och glas. Det som gör oss unika är vårt breda kunnande, vår långa erfarenhet och vår starka vilja att alltid hjälpa dig som kund.

Oroa dig inte om det glasjobb eller fönster som du önskar inte verkar finnas i vårt utbud, kontakta oss direkt i stället! Våra glasmästare och medarbetare är vana vid att lösa en stor mängd unika önskemål och vi tar oss gärna an även det som ligger utanför våra standardjobb.

Allehanda glas är självklart ett Auktoriserat Bilglasmästeri enligt Glasbranschföreningens utmärkelse, och ett Miljö- och kvalitetssäkrat företag auktoriserat av Länsförsäkringar. Att välja Allehanda glas som din glasmästare är att välja kvalitet, trygghet och kunskap.

Personal

Kvalitetspolicy

Miljöpolicy

Kontakta Allehanda Glas

Om du vill besöka oss på plats så hittar du våra verkstäder i Uppsala och Knivsta. Annars är du alltid varmt välkommen att ringa eller mejla oss med dina frågor. Låt oss hjälpa dig med dina glas!

Boka tid eller kontakta oss!