Måttbeställa spegel

Behöver du måttbeställa en spegel?

Att hitta rätt spegel som passar just dina behov kan vara svårt. Ibland behövs det ett udda mått, en ersättningsspegel som behöver matcha en annan spegel eller så kanske du har en helt egen idé som du göra till verklighet.

Vad du än önskar så finns vi på Allehanda glas här för att hjälpa dig hitta just din spegel. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt spegel för många unika önskemål.

Jättestor spegel eller spegel utan ram?

Vi vet att det kan vara svårt både att hitta större speglar och att få med sig dessa hem, för att inte tala om själva monteringen av en riktigt stor spegel! Utan hjälp riskerar mycket att gå tokigt – fel mått eller form, att monteringen blir sned, att väggen inte håller, eller till och med att paketet är för tungt och att spegeln går sönder när du försöker sätta den på plats.

Vi hjälper dig att hitta en spegel i dina mått och kan även hjälpa dig med att både leverera och montera din spegel säkert på plats. Vi kan självklart leverera speglar utan ram för dig som vill ha ett stilrent uttryck, eller för dig som behöver passa in den på en specifik yta i till exempel ett badrum. Hör av dig till oss på Allehanda glas så hjälper vi dig!

Rund spegel eller en färgad spegel med mörkt glas?

Hos oss är alla drömmar möjliga! Rund, fyrkantig, rektangulär eller asymmetrisk? Väldigt stor eller i ett ovanligt material? Vanligt spegelglas, mörkt glas eller glas i en speciell toning som guld eller rosé? Låt oss hjälpa dig med dina idéer så att du får precis det du önskar. Ring, mejla eller kom förbi oss i Uppsala eller Knivsta så pratar vi mer.

Kontakta oss för att få hjälp med den spegel just du vill ha.

Boka tid eller kontakta oss!