Fönsterrenovering, färg

Fönster­renovering

Är dina fönster i brukligt skick men i behov av uppfräschning? Många fönster kan hålla i flera år till om de genomgår en fönsterrenovering.

En fönsterrenovering är alltså en riktigt bra investering för både miljön och för plånboken. Det ökar bekvämligheten i din inomhusmiljö då du ofta täpper till energislukande brister i dina fönster, och dessutom fräschas hela byggnaden upp och får sig ett ansiktslyft.

Vi utför fönster­renovering och underhåll i Uppsala och Knivsta

Visste du att fönster är den allra största källan till att din bostad släpper ut värme? Du vill inte bli stående under de kalla vintermånaderna med en inomhustemperatur som sjunker för varje dag, samtidigt som elräkningen bara fortsätter att stiga och stiga. Men en enkel fönsterrenovering kan göra stor skillnad. Särskilt om du har större glaspartier kan en renovering minska din elförbrukning väldigt mycket, bara genom att se till att ha tätade, isolerade fönster.

Byta fönsterglas

Vid en fönsterrenovering kan det vara fördelaktigt att byta ut aktuella fönsterglas till speciella energiglas för att få en lägre energiförbrukning. Vi erbjuder flera typer av fönsterglas att byta ut dina äldre glas mot, eller för att matcha en liknande fönsterruta om olyckan varit framme och du behöver ersätta en trasig fönsterruta.

Fönsterrenovering är väldigt viktigt, och med vår hjälp blir det också väldigt enkelt för dig.

Vi lagar fönsterrutor, byter fönsterglas och måttbeställer glas

Vi hjälper dig med flera tjänster inom fönsterrenovering, inte bara målning och tätning. När det kommer till fönsterglas kan vi laga fönsterrutor som har gått sönder, byta ut till nya fönsterglas som håller inne energi bättre, samt måttbeställa glas utefter dina specifika behov.

Vi har lång erfarenhet av fönsterunderhåll och renoveringar. Tillsammans ser vi till att ge dina fönster sin forna glans!

Kontakta oss för att få vägledning och offert för din kommande fönsterrenovering.

Boka tid eller kontakta oss!